17 januar 2011

Jakke uten montering

Jeg har aldri montert et strikkeplagg, men synes det høres veldig avansert ut. Det får jeg prøve ut etterhvert. Foreløpig holder jeg meg til oppskrifter med minst mulig montering. Jeg ble derfor glad når jeg fant denne oppskriften på Garnstudio. Enkel strikkejakke i et stykke. Her var det bare å sy erm- og sidesøm sammen, noe som passet meg utmerket :o)13 kommentarer:

Inger Elin sa...

Heldige hu litla så får så møje fine kler. Kjempesøde jakke! :-)

Snertne sneller og små nøster sa...

Jeg er heller ikke så glad i å montere, men har strikka svært lite som ikke trenger montering. Så nett ei lita jakke :-)

Ha det godt - klem Siv

Roniken sa...

Kjenner meg igjen der, montering er ikke gøy nei. Jeg ser alltid på oppskriftens montering før jeg går i gang ellers leverer jeg det til svigermor he he
Søt jakke!!!

Klems

LYKKEBO sa...

For en nydelig jakke- både fargen,og knappen:)
Jeg kan ikke strikke i det hele tatt, men nå skulle jeg virkelig ønske jeg kunne.... ;)

Klem

Torill sa...

Åå så mye fint hu får, blir heilt misunnelige :) Å kjempefine knapper ! Det ligge ein liten hjemmelaga gave på lur hjemma som får bli ein liten velkomstpresang te hu litna :)

Linetoppen. sa...

Den var utrolig søt! Det er ikke vanskelig med montering, men det er ingen morsom jobb. Derfor holder jeg meg også for det meste til strikkeplagg med minst mulig montering.

God helg !

Hilsen Linetoppen

Marita sa...

ÅÅ du e så flinke :)
Eg glede meg sånt t å bli tante <3 Flaks at eg har mange måner igjen på babyteppet!!! hahah

Katrine sa...

Tusen takk for koselige kommentarer :o) Så kjekt med hjemmelaga gaver, Torill :o) Dokke komme til å bli verdens snillaste tanter. Hehe, hu komme til å bli heilt bortskjemt ;o)

KRISTIN - Vingesus og Julebrus sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar!
Flott jakke og pannebånd-kroner du har laget. Og pepperkakene var imponerende pyntet!!
: )

-Mia- sa...

Nydelig jakke!! :-) Mulig jeg bestiller pannebånd etterhvert, de var hvertfall veldig fine!! :-) Ha en super kveld! Klem

KATRINES INTERIØR sa...

Så koselig at du tittet innom bloggen min! Og så utrolig kreativ du er, noe så nydelig med den kjolen lenger ned her :) Ha en koselig dag!

Ulla-Bella sa...

Så utrolig vakker jakke:)

Strikkelena sa...

Så søt jakke! Skjønner godt at du unngår montering, jeg liker det heller ikke...