22 oktober 2010

Heklet kjole

Her ser dere første klesplagget jeg har laget til den lille tulla som er på vei. Jeg brukte Drops Alpaca som er et utrolig mykt og behagelig garn. Oppskriften finner dere her.8 kommentarer:

Snertne sneller og små nøster sa...

Så yndig den var :-) Det er artig å lage småttisplagg :-D Når kommer den lille tulla da?

Ha det godt og klem fra Siv

Roniken sa...

Så utrolig søt kjole, gleder meg til å få vite hva det blir her hos meg på mandag. Da skal jeg i gang med strikking og hekling i rosa eller blått.
Veroncia :-)

Katrine sa...

takk for koselige kommentarer. Ja, det er veldig kjekt å hekte/strikke til baby. Det er så smått, så da går det unna :o) Tulla kommer i midten av februar, så det blir nok noen flere klesplagg innen den tid :o) Lykke til på ultralyd Veronica!! Så spennende!

Inger Elin sa...

Katrine!! Så nydelige kjole! :-) Du imponere stadig med dine kreative evner!! :-) Glede meg t prinsesså komme! :-D K9b

Fru Fjeldhammer sa...

herlig, så flink du er til å strikke... nydelig kjole og likte de tovede tøfflene veldig godt!

God helg til deg og dine!
klem

Komadyret sa...

Hei, for en deilig kjole ;)

Så at du spurte etter oppskriften på voksejakken fra nøstebarn. Den finnes i boka deres. "Strikk til nøstebarn" som du sikkert kan låne på biblioteket....men hvis jeg får til å scanne, kan jeg sende til deg.... ;)

Heims lille verdenshjørne sa...

Denne har jeg også akkurat heklet:D Om den er den oppskriften fra garnstudio da. Den er så nusselig! Heldig du er som har en egne liten en og hekle til da:) jeg hekler til tantebarn foreløpig, hehe.

Katrine sa...

Ja, det stemmer. Oppskriften er fra garnstudio. Veldig kjekt å ha ei lita tulle å hekle til ja :o) Så heldige tantebarn du har som har ei så snill tante som deg :o)