07 november 2005

KINA: Shanghai 3. til 7. nov. 05

NI HAO!
Denne helga reiste jeg og Toni til Shanghai! Det var en veldig kaotisk og travel by.. konstant mye trafikk og folk samme hvor vi befant oss.. men med mange spektakulære bygninger! Jeg ble kjempe fascinert av alle skyskraperne, var spesielt flott om kvelden når de var dekorert med lys som skiftet farge.

Jeg følte vi fikk sett mye av byen på disse dagene. Var i toppen av TV-tårnet, sightseeingbåt, shopping, spiste Peking Duck, tok en utvending glassheis opp i en skyskraper (42. etg!), shopping, besøkte Shanghai museum ++

Vi fikk skikkelig testet ut prute egenskapene vårs :-) Tror mitt beste kupp må være en Puma-genser der den første prisen var 1100 NOK, så endte jeg opp med å betale 50 NOK! (etter en lang stund vel og merke... tar tid å prute).
TV-tårnet (450m, verdens 3. høyeste). Her er utsikten, ser rett på Jin Mao tower (420m)Boder så langt øye kunne se. "Special price for you my friend!" Det gikk i fake-merkeklær, sko, silke, klokker, vesker, DVD, belter, kinesisk suvenirer ++ Jeg handla 15 kg totalt... Ups.. så var det å få med seg det tilbake til Norge...


Sightseeingbåttur på Hangpu-river (eller var det Hangover river?)

YES! Mobilen virka i Kina, herligt!! Var sååå kjekt å snakka/sms med alle som jeg hørte fra i løpet av denne helgen. Savner dere masse! Men som dere sikker forstår så har jeg det heilt strålendes! Er helt full av nye inntrykk og opplevelser :-) Nyter hver dag!

That's it for denne gang. Ha det bra så lenge!

Ingen kommentarer: