28 september 2009

Godt innevær

Søndagsturen gikk langs Jærstrendene ved Hå Gamle Prestegård. Vind og regn gjorde at det ble en forfriskendes tur. På vei hjem var vi innom Njærheim Engros som hadde overraskende mye fint. Jeg kjøpte noen lysestaker. Det var koselig å komme hjem til te, rosinboller og levendes lys.






20 september 2009

Hekta på hekling

Etter å ha sett det fine lappeteppe til Livs Lyst fikk jeg lyst å lage et teppe. Jeg begynte å hekle et lappeteppe med bestemorsruter i helgen og ble totalt hekta. Oppskrifta jeg brukte kan du ser HER på Garnstudio.com. Nå må jeg bare kjøpe mer garn før jeg kan fortsette.





15 september 2009

A little bit of heaven

Ferien er for lengst forbi, og jeg er i full gang med jobb og studier. Hva passer vel bedre da enn å koble av fra den travle hverdagen, og nyte 1 1/2 time med hudpleie og massasje? Jeg dro på SPA :o) Det er en herlig luksus i hverdagen. Jeg ble totalt avslappet, og nøt hvert sekund. Ja, det føltes faktisk som jeg var i himmelen et lite øyeblikk. Formteam kan anbefales!  

14 september 2009

Jazzens mystikk og mysterier... mja..

Wintershall arrangerete konsert med Randi Tytingsvåg på Utstein Kloster søndag kl 19 og jeg var så heldig å fikk være med :o) Randi har en nydelig stemme, og for det meste var det en fin og behagelig musikk. Hun kaller seg selv en drama queen, noe som viste igjen i noe av musikken. Hun har fått mye positiv kritikk for sitt nyeste album RED, noe jeg helt klart kan forstå. Her er Aftenbladets anmeldelse.

02 september 2009

Og jeg maler, og jeg maler...

Jeg har hatt et lerret liggende å støve ned så altfor lenge. Det har bare ventet på å få et strøk med maling på seg. Her ser dere resultatet etter at jeg har lekt meg med malerkosten: